Tuinuitrusting die u zou moeten hebben
Tuininrichting

Tuinuitrusting die u zou moeten hebben

Er is een verscheidenheid aan gereedschappen voor tuinieren, waaronder een graafschop over de volledige lengte met gebogen blad en een slang met een sproeieropzetstuk. Bewateringsgereedschap is essentieel, vooral voor grote tuinen. Besproeiingsslangen moeten de aansluiting van uw tuin bereiken en een opzetstuk voor een sproeier maakt het besproeien gemakkelijker. Een lichtgewicht gieter is ook een goede investering. Investeer in een slang van hoge kwaliteit en een paar tuinhandschoenen van hoge kwaliteit die meerdere seizoenen meegaan.

Een goede tuinschaar is erg handig voor het snoeien van kleine takken, het onthoofden van planten en het maken van bloemstukken. Schoppen voor algemeen gebruik zijn een essentieel onderdeel van elke tuin, omdat ze materialen gemakkelijk kunnen optillen en verplaatsen. Terwijl schoppen essentiële gereedschappen zijn, zijn schoppen nog onmisbaarder. Deze hulpmiddelen helpen bij het losmaken van harde grond, het verwijderen van graszoden en het breken van wortels. Met deze tools kunt u uw eigen set tools aanpassen.

Een stevige kruiwagen is een ander essentieel stuk tuingereedschap. Een kruiwagen is handig voor het verplaatsen van grond, zaailingen en compost. U kunt ook een kruiwagen gebruiken om klein gereedschap en oogstgereedschap te vervoeren. In tegenstelling tot tuinkarren zijn kruiwagens gemakkelijker te gebruiken en kunnen ze uw rug behoeden voor belasting. Of u nu van plan bent groenten in containers of een grote tuin te telen, een kruiwagen maakt uw tuinieren gemakkelijker.

Als u een boom op uw terrein heeft, heeft u een hark nodig. Dit maakt het afkanten gemakkelijker en helpt u de gezondheid van uw planten te behouden. Als u uw tuin wilt gebruiken voor landschapsarchitectuur, moet u ook investeren in een stalen hark om uw grond glad te strijken. U kunt deze tools bij Home Depot kopen of zelf bouwen. Je moet ze georganiseerd houden om te voorkomen dat ze beschadigd raken door regen en sneeuw.

Hoewel u uw gereedschapscollectie later kunt uitbreiden, moet u beginnen met een paar essentiële items om uw tuin zo mooi mogelijk te maken. Laat je niet gek maken en investeer in allesomvattende tools. Naarmate je groeit, heb je meer tools nodig om je werk goed te doen. Blijf bij de basis. Dit zijn de hulpmiddelen die de meeste mensen nodig hebben om hun tuinavonturen te beginnen. Dit houdt je bezig en gelukkig terwijl je aan je nieuwe tuin werkt!

Een goed paar handschoenen beschermt je handen tegen snijwonden en blaren. Tuinhandschoenen moeten ook je knieën beschermen, omdat je bij het tuinieren op de grond moet knielen. Een knielkussen beschermt uw knieën en maakt uw tuinwerk gemakkelijker. Je kunt deze tool ook gebruiken om tools in twee handige zakjes te bewaren. Als je niet zeker bent van de vorm van je knieën, investeer dan in een tuinknieler met een kussentje om hem op zijn plaats te houden.

Een handwieder maakt het gemakkelijker om onkruid te verwijderen zonder ze te besproeien. Ze zijn perfect voor het verwijderen van heel onkruid, zodat het niet meer terugkomt. Mulch verstikt opkomend onkruid en mulch houdt uw planten gezond. Zo voorkom je dat ze zich door je tuin verspreiden. Als je onkruid niet op tijd weghaalt, nemen ze je tuin over. Met een handwieder kunt u onkruid gemakkelijk verwijderen en voorkomen dat het zich naar andere planten verspreidt.