Basis Tuinuitrusting die u Moet Kopen
Tuininrichting

Basis Tuinuitrusting die u Moet Kopen

Voordat je begint met het planten van je zaden of het verzorgen van je tuin, moet je wat basis tuingereedschap kopen. Deze lijst bevat de volgende items:

Een schop – Het beste tuingereedschap, een schop met lange steel, is essentieel voor het planten van iets dat groter is dan je vuist. Het ergonomische ontwerp en het D-vormige mes maken het gemakkelijk om twee handen te gebruiken bij het graven, gooien of gooien van uw planten. Je kunt er een vinden op Amazon. Een vierkante schop is een uitstekend gereedschap voor alle doeleinden, maar het is duurder dan de meeste andere gereedschappen. Kies dan voor een shovel met een stevige, gelaste stalen constructie. De grote opstapplaat helpt je om druk op je voet te vermijden tijdens het graven. Het moet ook regelmatig worden geslepen om het op zijn best te laten presteren.

Een gieter kan een essentieel onderdeel zijn van de uitrusting, omdat je hiermee je planten gelijkmatig water kunt geven. Kies er een met een capaciteit van 2 gallons. De toverstaf moet ook licht van gewicht zijn, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen, zelfs als hij vol is. Zorg ervoor dat je een buitenkraan hebt met een uitloop met schroefdraad, zodat je de slang kunt aansluiten. Ook is een veldspuit met een lage capaciteit handig voor de onkruidbehandeling op uw gazon. Een emmer van 5 gallon is ook ideaal voor kleinere projecten.

Handtroffel: Een troffel is ook belangrijk om in de tuin te hebben. Dit gereedschap is handig voor het werken in rotsachtige grond of voor het afkanten van uw gazon. Investeer in een kwaliteit met een duurzame askoppeling. Een handcultivator en snoeischaar zijn ook handig in de tuin. Voor elk van deze taken heb je er een nodig. U kunt ook een handtroffel en een snoeischaar in sets kopen. De tools helpen je om je doelen sneller te bereiken.

Een kruiwagen: Voor het vervoeren van grond, compost en brandhout kan een kruiwagen een grote hulp zijn. Het kan ook worden gebruikt om gereedschap door de tuin te dragen en de wortels van planten te laten weken voordat ze worden geplant. Als u van plan bent er zwaar werk mee te doen, kunt u het beste een stalen bak kopen. Een standaard kruiwagen is goed genoeg voor de meeste toepassingen, maar misschien wilt u een kruiwagen kopen met een nooit lekke band voor extra stabiliteit.

Troffel: Een troffel is een eenvoudig handgereedschap dat kan worden gebruikt voor het opbreken van grondklonten en het verwijderen van onkruid. Het stevige handvat en het smalle lemmet maken het gemakkelijk vast te pakken. Een roestvrijstalen versie zou een goede keuze zijn. Een kwaliteit die jarenlang meegaat. Ze zijn ook comfortabel in gebruik. En vergeet niet stevige tuinhandschoenen te dragen. Je weet nooit wanneer je ze weer nodig hebt.

Schoppen: Het meest elementaire tuingereedschap is een schop met ronde kop. Het is nuttig voor de meeste grondverzettaken en is perfect voor het verplanten van zaden en het verwijderen van stronken. Ook voor het snijden van bloemen en het snoeien van kleine bomen is een handsnoeischaar onmisbaar. Een parasol kan van pas komen als je een tuin hebt die te klein is voor een goede grasmaaier. En vergeet niet een hark mee te nemen. Je hebt er ook een nodig voor het harken van bladeren.