Hoe Versier je je Tuin en Terras
Tuin en Terras

Hoe Versier je je Tuin en Terras

Er zijn veel verschillende manieren om je terras te decoreren. Van het gebruik van natuurlijke materialen zoals gerecycled plastic tot het toevoegen van kaarsen en kussens, je kunt een ontspannende en stijlvolle ruimte creëren. Om de insecten weg te houden, kun je citronella-kaarsen of waterdichte luidsprekers toevoegen. Als je een terrasverwarmer wilt gebruiken, kun je deze ‘s avonds toevoegen om de ruimte warm te houden. Je kunt ook kleine potplanten rond het terras plaatsen. U kunt er zelfs voor kiezen om een ​​tuinbeeld op te nemen in uw terrasontwerp om een ​​persoonlijk tintje te geven.

Schaduw is een geweldige manier om een ​​gezellige buitenruimte te creëren, waarvan u kunt genieten tijdens de heetste delen van de dag. Een levende overkapping is een eenvoudig ontwerp met daarin een pergola met klimplanten. Deze wijnstokken en bloeiende klimplanten zorgen voor schaduw en privacy en tegelijkertijd voor schoonheid en kleur. Kies voor de ultieme schaduw een verscheidenheid aan bloeiende klimplanten en andere planten die snel groeien. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!

Een moderne levende muur is een andere geweldige manier om interesse toe te voegen aan uw terras. De glazen tegels en graniet staan ​​prachtig tegen de muur. Een andere onderhoudsarme optie is het gebruik van snelgroeiende planten, zoals bamboe. Dit ontwerp bevat ook een stijlvolle eethoek in de buitenlucht. Loungestoelen worden tegen de muren van gelaagde plantenbakken geplaatst en bieden een comfortabele plek om buiten te zitten. Deze stijl werkt vooral goed als je van plan bent om buiten te entertainen en tijd door te brengen.

Het gebruik van houten palen is een andere fantastische manier om uw tuin in te kaderen. Ze kunnen een rand interessanter maken en het gebied omlijsten. Je kunt zelfs palen op verschillende hoogtes en hoeken plaatsen om ze visueel interessanter te maken. DIY-tuinders zullen ook geld besparen als ze besluiten het werk zelf te doen. DIY-bloggers zoals Kathy Woodard hebben een Pinterest-bord gewijd aan doe-het-zelf tuinieren. Op Pinterest vind je nog veel meer ideeën van deze populaire doe-het-zelfblogs. Als je eenmaal de perfecte stijl hebt gekozen, begin dan met plannen!

Een andere manier om planten in uw terrasontwerp op te nemen, is door potplanten toe te voegen. Deze kunnen op het oppervlak van uw terras of balkon worden geplaatst om het beplantingsplan vast te leggen. Kruidenbakken en containertuinen zijn ook geweldige opties. Beplanting op uw terras kan de ruimte het hele jaar door uitnodigend maken. In de winter planten toevoegen kan een hele nieuwe dimensie aan uw terras geven. Als je niet veel ruimte hebt, overweeg dan om een ​​bloembak of bloembak aan de balkonmuur te hangen.

Om karakter aan uw terrasontwerp toe te voegen, kunt u trappen gebruiken. Trappen kunnen worden gebruikt als praktische afbakening tussen verschillende delen van uw terras. Ze kunnen ook grasvelden beschermen. U kunt ook boterkleurige stapstenen gebruiken om belangrijke delen van uw terras te definiëren. Dit zijn slechts enkele van de tuin- en terrasideeën die u kunnen helpen bij het creëren van een prachtige ruimte. Als je inspiratie nodig hebt, bezoek dan Marshalls en bekijk hun enorme collectie natuurstenen bestrating.