Tuin en Terras

Wat is de vuurkorf? De ultieme gids voor de vuurkorf

De vuurplaats is nog steeds een van de meest populaire toevoegingen aan elke buitenruimte. Maar wat is een fire pit nu precies en waarom zijn zoveel mensen er zo dol op? De vuurplaats is een op zichzelf staande toevoeging aan uw buitenruimte, zo heb je het ouderwetse kampvuur maar ook alternatieven zoals de moderne Cosiscoop xl. uitsluitend gebouwd met het doel om een vuur te creëren. Meestal zijn ze ontworpen als een openlucht bassin met een rooster op de bodem en een schoorsteen aan de bovenkant om de rook te ventileren. Ze zijn meestal gemaakt van steen of metaal, maar je kunt ook goedkopere versies vinden die gemaakt zijn van kleipotten of vaten. Je zou het misschien niet weten, maar vuurkorven zijn eigenlijk zeer veelzijdige toevoegingen aan uw buitenruimte – ze kunnen worden gebruikt in de zomer, winter en alles daar tussenin! Dus als je ooit hebt overwogen om er een te kopen voor uw woning, lees dan verder voor onze ultieme gids over het onderwerp …

Wat zijn de verschillende soorten vuurputten?

De buitenhaard – Dit type haard is alleen ontworpen voor gebruik buitenshuis. Ze zijn vaak gemaakt van metaal, omdat metaal roestbestendig is. Ze zijn ook meestal ontworpen met een vonkenscherm om te voorkomen dat sintels uit de vuurplaats vliegen en uw tuin verbranden. De indoor vuurplaats – Meestal gemaakt van steen, keramiek of andere stevige materialen, zijn deze vuurputten alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis. Ze zijn meestal kleiner van formaat en hebben vaak een rooster op de bodem voor extra veiligheid. Het type vuurplaats dat u kiest moet gebaseerd zijn op waar u het wilt gebruiken. Als u hem zowel binnen als buiten wilt gebruiken, kies dan voor een indoor vuurplaats. Als u het alleen buiten wilt gebruiken, overweeg dan een buiten vuurplaats.

Hoe kiest u een vuurplaats?

Zoals we al zeiden, zijn er veel verschillende soorten vuurputten. Maar hoe kiest u een vuurplaats die bij u past? Bij het kiezen van een vuurplaats, moet u eerst beslissen waar u hem wilt plaatsen. Vuurkorven kunnen een decoratieve toevoeging zijn aan elke buitenruimte, maar ze zijn vaak het handigst wanneer ze geplaatst worden in de buurt van zitplaatsen of andere ruimtes waar mensen samenkomen. Denk vervolgens na over de materialen die gebruikt worden om de vuurplaats te maken. Kies een materiaal dat bij uw buiteninrichting past, zoals steen, metaal of keramiek. U moet ook rekening houden met het weer waar u woont en het klimaat waar u uw vuurplaats tussen gebruik zal opslaan. Materialen zoals metaal, steen of keramiek zijn weerbestendig en worden minder snel beschadigd door extreme temperaturen. U moet ook nadenken over hoeveel u wilt uitgeven aan een vuurplaats. Vuurplaatsen variëren in kosten van $100 tot meer dan $1,000. U kunt ook de functie van uw vuurplaats overwegen. Sommige vuurplaatsen zijn ontworpen om te koken, terwijl andere alleen hout verbranden.

Waar moet u uw vuurplaats plaatsen?

Zoals eerder vermeld, zijn fire pits het best geplaatst in de buurt van zitplaatsen of andere ruimtes waar mensen samenkomen en lekker hun Blackfox laarzen kunnen uitschoppen en neerploffen naast het vuur. U moet echter ook rekening houden met de plaatselijke brandvoorschriften. Op de meeste plaatsen zijn vuurplaatsen toegestaan, zolang ze maar in een open, goed geventileerde ruimte worden geplaatst. Uw vuurplaats moet echter minstens 10 meter verwijderd zijn van alles wat kan branden, zoals hekken, bomen en struiken. Het is ook het beste om de vuurplaats uit de buurt van gebouwen, voetpaden en andere structuren te houden. Controleer voordat u uw vuurplaats plaatst de plaatselijke brandvoorschriften om er zeker van te zijn dat u aan alle voorschriften voldoet.

Checklist aankoop

Als u klaar bent om een vuurplaats te kopen, bepaal dan eerst waar u hem wilt plaatsen en hoeveel u wilt uitgeven. Overweeg vervolgens de materialen die gebruikt worden om de vuurplaats te maken. Fire pits zijn er in verschillende materialen, waaronder steen, keramiek en metaal. U moet ook rekening houden met het weer waar u woont en het klimaat waar u uw vuurplaats tussen gebruik zal opslaan. Als u deze factoren heeft overwogen, bent u klaar om uw vuurplaats te kiezen!

Accessoires voor vuurplaatsen

Er zijn veel accessoires die u kunt kopen voor bij uw vuurplaats. Brandhout opslag – Brandhout is essentieel voor elk vuur, maar het kan rommelig zijn en ruimte innemen. Een brandhout opslag rek is een stijlvolle, handige manier om al uw brandhout op een plaats te bewaren. Afdekhoes – Als u uw vuurplaats het hele jaar door gebruikt, zal een afdekhoes deze beschermen tegen de elementen en de levensduur verlengen. Veel covers zijn ook gemaakt om als zitplaats te dienen! As gereedschap – As is een onvermijdelijk onderdeel van elk vuur, en als u het niet goed opruimt, kan het smerig zijn! Asgereedschap is ontworpen om het schoonmaken eenvoudig te maken. Vuurpittang en schop – Vuurkorven zijn prachtig, maar ze zijn niet gemaakt om houtblokken of kolen te verplaatsen. Pak een tang of een schop om u te helpen!

Sluiten

De vuurplaats is een van de ultieme toevoegingen aan het buitenleven. De vuurplaats is perfect om samen te komen met vrienden en familie, marshmallows en s’mores te roosteren, en te genieten van koelere avonden. Of u nu kiest voor een indoor of outdoor vuurplaats, de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos! Het enige wat u hoeft te doen is de juiste te vinden voor uw huis, deze schoon te houden en regelmatig te onderhouden, en u zult eindeloze avonden kunnen genieten.