Huis & Tuin

Het beste hondenvoer: De 10 beste merken droogvoer voor honden

U weet dat uw hond een kieskeurige eter is als ze de hele dag alleen maar kipnuggets of gewone, droge brokjes eet en geen ander voedsel. Dat kan frustrerend zijn, vooral als u probeert over te stappen op een gezondere voeding. Maar de overgang van het ene type voer naar het andere kan voor elke hond een uitdaging zijn. En de beste manier om deze overgang gemakkelijker te maken is door een goed merk hondenvoer te vinden dat in verschillende smaken verkrijgbaar is. Met zoveel verschillende merken op de markt en nieuwe die regelmatig op de markt komen, hoe weet je nu welk merk het beste hondenvoer is? Hier nemen we een diepgaande blik op 10 van de topmerken van droogvoer voor honden om u te helpen beslissen welke de juiste is voor uw hond.

Kijk op het etiket voordat je het koopt

Eerst en vooral moet u altijd kijken naar de ingrediëntenlijst van elk hondenvoer dat u overweegt te kopen. De eerste vijf ingrediënten zijn het belangrijkst, omdat zij het grootste deel van het voer uitmaken. In het ideale geval wilt u een verscheidenheid aan gezonde ingrediënten zien, zoals kip, kalkoen, zoete aardappelen, enz. Een goede vuistregel is dat als je een ingrediënt op het etiket niet kunt uitspreken, je het niet aan je hond moet voeren. Fabrikanten van hondenvoer zijn niet verplicht om de specifieke ingrediënten te vermelden, alleen het algemene type voer dat wordt gebruikt om het voer te maken (kip, kalkoen, etc.). Dit kan misleidend zijn, en het is moeilijk te zeggen wat er werkelijk in het voer zit. Er zijn veel hondenvoeders die granen of vulstoffen bevatten die niet goed zijn voor uw hond. Daarom moet je altijd goed kijken voor een gezonde puppy voeding zoals Orijen puppy.

Voeding-compleet droog hondenvoer

Als uw hond een kieskeurige eter is, kunt u beter een voeding zoeken die qua voedingswaarde compleet is. Dit betekent dat het voer alle essentiële voedingsstoffen bevat die uw hond nodig heeft, zodat u niets anders aan zijn dieet hoeft toe te voegen. Dit is vooral belangrijk voor puppy’s, oudere honden en honden met gezondheidsproblemen. De meeste droge hondenvoeders zijn qua voedingswaarde compleet, en de beste merken bevatten zeer veel eiwitten en vezels. Het eiwit in hondenvoer kan van twee bronnen afkomstig zijn: plantaardig eiwit, zoals erwten of sojabonen, of dierlijk eiwit, zoals kip, vis of rundvlees.

Purina One

Het eerste wat opvalt aan het Purina One hondenvoer is de grootte van de brokjes. Het is groter dan andere merken en kan voor sommige honden moeilijk te eten zijn. Het tweede wat opvalt is de sterke geur van maïs die uit de zak komt. De meeste Purina hondenvoerproducten bevatten maïs, terwijl de meeste andere merken kip als eiwitbron gebruiken. Een van de dingen die we leuk vinden aan dit merk is dat het in verschillende smaken verkrijgbaar is. Dit is een geweldige optie voor honden die kieskeurig zijn, omdat het de mogelijkheid biedt om dingen af te wisselen en de overgang van de ene smaak naar de andere gemakkelijker te maken. Het Purina One hondenvoer bevat maïs, sojameel, sojaboonschillen, volkoren tarwe en cellulose. Wij vinden het niet prettig dat het maïs bevat, want dat is geen gezonde voeding voor uw hond.

Wellness Core

Dit merk wordt gemaakt door dezelfde mensen die het beroemde Blue Buffalo hondenvoer maken. Blue Buffalo biedt geweldige kwaliteit hondenvoer, maar het merk Core is nog beter. Het is iets duurder dan andere merken, maar het is de meerprijs waard. Wellness is een van de weinige merken die geen maïs als vulstof gebruikt. In plaats daarvan gebruiken ze erwten als bindmiddel. We houden van het feit dat ze gebruik maken van gezonde ingrediënten zoals zoete aardappelen. Dit is een merk dat geschikt is voor honden met spijsverteringsproblemen en allergieën. De brokjes zijn iets groter dan gemiddeld, maar de meeste honden hebben geen problemen met kauwen of eten. Het grootste nadeel is de prijs. Het is iets duurder dan andere merken, maar de kwaliteit is het waard.

Merrick Terug op het Spoor

Merrick is een bekend merk, maar hun Back on Track lijn is nieuw en wordt snel populair. Back on Track is speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen, allergieën of gewrichtsproblemen. Dit merk is verkrijgbaar in verschillende smaken en is geschikt voor alle honden, inclusief puppies. De meeste hondenvoermerken gebruiken maïs als vulstof, maar Merrick doet dat niet. In plaats daarvan gebruiken ze aardappelen en erwten om de ingrediënten te binden. We vinden het fijn dat ze gezonde ingrediënten gebruiken, zoals bruine rijst, zoete aardappelen en erwten. Dit merk is ontworpen om uw hond te helpen omgaan met de symptomen van het ouder worden en de gezondheid van de gewrichten te bevorderen. Het is een uitstekende keuze als uw hond in zijn gouden jaren zit of als bij hem een spijsverteringsziekte is vastgesteld. Dit is ook een uitstekende voeding voor puppy’s.

Blue Buffalo Wilderness

Blue Buffalo is een ander populair merk dat een verscheidenheid aan hondenvoerproducten biedt. Hun Wilderness lijn is geweldig voor alle soorten honden, inclusief puppies en senior honden. De brokjes zijn groter dan gemiddeld, waardoor het voor oudere honden makkelijk is om erop te kauwen. Blue Buffalo is gemaakt van echt vlees, fruit en groenten, waardoor het een gezonde voeding voor uw hond is. Het is iets duurder dan andere merken, maar het is de meerprijs zeker waard. Het grootste nadeel van dit merk is de geur. De meeste honden vinden de smaak heerlijk, maar de geur is erg sterk en kan sommige honden storen. Als uw hond gevoelig is voor geuren, kunt u beter op zoek gaan naar een ander merk. Blue Buffalo is een merk van topkwaliteit dat qua voedingswaarde compleet is en ontworpen is om gezonde gewrichten en spijsvertering te bevorderen.

Balans Biologisch Geschikt

Dit is een ander merk van hoge kwaliteit dat gezonde ingrediënten bevat en geen granen. De brokjes zijn iets groter dan gemiddeld, waardoor ze voor oudere honden gemakkelijk te kauwen zijn. Het grootste nadeel is de hoge prijs, maar het is de meerprijs waard. Dit merk is iets duurder dan andere merken, maar het is de meerprijs waard. Het is nutritioneel compleet en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals kip, zoete aardappelen en erwten. Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor het een goede keuze is als uw hond allergieën of spijsverteringsproblemen heeft. Het is ook goed voor puppy’s en oudere honden. Het enige nadeel is de prijs, maar het is de meerprijs zeker waard.

Purina Beyond

Dit is een ander merk van Purina dat gemaakt is met echt vlees, fruit en groenten. Het is speciaal gemaakt voor oudere honden, waardoor het een goede keuze is voor oudere honden. De brokjes zijn iets groter dan gemiddeld, waardoor ze voor oudere honden makkelijk te kauwen zijn. Purina Beyond is nutritioneel compleet en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals kip, zoete aardappelen en erwten. Het is iets duurder dan andere merken, maar de kwaliteit is de meerprijs waard. Dit merk is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, waardoor het een goede keuze is als uw hond allergieën of spijsverteringsproblemen heeft. Het is ook goed voor puppy’s en oudere honden.

Mocht je intresse te hebben in Ecostyle hondenbrokken? Dan heeft Petfooddiscount een Ecostyle hondenbrokken aanbieding.