Huis & Tuin

Soorten Kunstkerstbomen: Alles wat je moet weten

Kunstkerstbomen worden elk jaar populairder. Er zijn heel wat redenen waarom mensen de voorkeur geven aan kunstbomen boven natuurlijke bomen. Soms is het omdat ze niet de ruimte hebben voor een grote boom, of omdat ze in een appartement wonen en geen gaten in de muur kunnen maken om een boom in op te hangen. Andere keren is het omdat ze vogels of dieren hebben die verstrikt kunnen raken in takken, of misschien houden ze gewoon meer van de kunstmatige look. Wat uw reden ook is, er is een kunstkerstboom outlet voor u! Laten we eens kijken naar een aantal van de verschillende soorten kunstkerstbomen die je kunt vinden dit vakantieseizoen!

PVC Christmas Trees

PVC staat voor polyvinylchloride. PVC kerstbomen zijn de oudste soort kunstkerstbomen. Deze bomen werden voor het eerst gemaakt in 1930 en zijn al decennia lang populair onder gezinnen. PVC kerstbomen zijn de goedkoopste soort kunstkerstbomen. Vanwege hun lange geschiedenis, PVC bomen zijn de meest voorkomende soort kunstkerstbomen. Hun populariteit is te danken aan het feit dat ze zijn over het algemeen een goede deal, gemakkelijk op te zetten en op te slaan, en hebben de mogelijkheid om jaren duren. Omdat PVC bomen al zo lang bestaan, is er veel vooruitgang geboekt in de technologie, waardoor deze bomen veel beter zijn dan vroeger. Veel van hen zijn nu vlamvertragend en ze hebben niet langer de plasticgeur die ze vroeger hadden!

Vinyl Kerstbomen

Vinyl kerstbomen zijn een synthetische versie van de echte. Ze zijn gemaakt van PVC en rubber, net als gewone PVC kerstbomen, maar de PVC is gearomatiseerd zoals een echte dennenboom zou zijn. Deze bomen zijn ontworpen om er precies zo uit te zien als echte dennenbomen, maar zonder de rotzooi en het risico dat dieren in uw huis er schade van ondervinden! Vinylbomen zijn er al een paar jaar, maar ze zijn de laatste tijd populairder geworden. Ze zijn een goede keuze als u kleine kinderen of dieren in uw huis heeft. Vinyl kerstbomen zijn over het algemeen niet duur. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en op te slaan, net als gewone PVC kerstbomen. Vinyl kerstbomen zijn een goede keuze als u de uitstraling van een echte dennen kerstboom wilt, maar de rommel en het risico van het schaden van dieren in uw huis wilt vermijden.

Vezel Kerstbomen

Fiber kerstbomen zijn gemaakt van synthetische vezels. Ze lijken veel op echte kerstbomen, maar zijn over het algemeen minder duur dan echte bomen. Fiber kerstbomen zijn over het algemeen de goedkoopste kunstkerstbomen. Als u een kunstboom wilt maar niet te veel geld wilt uitgeven, is een fiberboom een goede keuze. Fiber kerstbomen hebben de realistische uitstraling van echte kerstbomen. Ze zijn over het algemeen niet zo vol of pluizig als echte bomen, maar ze zijn een goede keuze als je de realistische uitstraling van een echte kerstboom wilt, maar niet te veel geld wilt uitgeven. Vezelbomen zijn er in veel verschillende soorten kerstboomvormen. U kunt er een krijgen die dezelfde vorm heeft als een echte kerstboom, of een die een andere vorm heeft!

LED-kerstbomen

LED staat voor light emitting diodes. LED-kerstbomen zijn erg populair, maar bestaan pas sinds een paar jaar. Ze zijn veel meer dan alleen een versiering op uw kerstboom – ze bieden ook een bron van verlichting voor uw huis! LED kerstbomen zijn over het algemeen iets duurder dan de meeste kunstbomen, maar ze zijn het extra geld waard. Ze zijn een goede keuze als u houdt van verlichte decoraties, of als u wilt een vakantie licht display dat is meer energie-efficiënt en minder onderhoud dan een traditionele kerst licht display. LED kerstbomen komen in vele verschillende vormen, kleuren en ontwerpen. Zij zijn een goede keus als u een moderne en verlichte Kerstboom wilt, en een energie efficiëntere en lagere onderhouds vakantie lichte vertoning wilt.

Kunstmatige kerstboom winkels

Kunstmatige kerstboom winkels zijn popping up all over the place! Deze winkels zijn geweldig voor mensen die willen veel kunstmatige kerstbomen te zien en aan te raken in persoon alvorens er een te kopen. Er zijn veel verschillende kunstmatige kerstboom winkels. Sommige hebben een heleboel verschillende soorten bomen, terwijl andere misschien maar een paar soorten hebben. Het is een goed idee om rond te bellen en te zien wat verschillende winkels hebben voordat je gaat. Op die manier kunt u de beste beslissing voor u maken! Kunstbomenwinkels zijn een goede keuze als je veel keuze hebt als het gaat om het soort boom dat je wilt. Je kunt er ook bomen vinden die je nergens anders kunt vinden – het is dus een goed idee om bij verschillende winkels rond te kijken!

Fake Evergreen Trees

Nep groenblijvende bomen zijn een soort kunstkerstbomen. Ze zijn meestal gemaakt van een combinatie van PVC en polyester materialen. Ze zijn ontworpen om eruit te zien als de takken van een groenblijvende boom, maar zijn over het algemeen veel voller. Nep groenblijvende bomen zijn een goede keuze als u een kunstkerstboom wilt die meestal vol en donzig is, maar niet te veel geld kost. Ze zijn over het algemeen niet duur, maar ze zien er wel goed uit. Nep groenblijvende bomen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Veel van hen klikken gewoon op hun plaats, waardoor het opzetten gemakkelijk en snel gaat. Het is een goede keuze als u een goedkope maar volle en pluizige kerstboom wilt.

nep dennenbomen

Nep dennenbomen zijn een soort kunstkerstbomen. Ze zijn ontworpen om eruit te zien als de takken van een dennenboom, maar zijn over het algemeen veel voller. Ze worden meestal gemaakt van dezelfde materialen als een groenblijvende boom. Nep dennenbomen zijn een goede keuze als u een kunstkerstboom wilt die meestal vol en pluizig is, maar niet te veel geld kost. Ze zijn over het algemeen niet duur, maar ze zien er wel goed uit. Nep dennenbomen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Veel van hen klikken gewoon op hun plaats, waardoor het opzetten gemakkelijk en snel gaat. Het is een goede keuze als u een goedkope maar volle en pluizige kerstboom wilt. Nep dennenbomen zijn een goede keuze als u een minder onderhoudsgevoelige nep kerstboom wilt. Ze zijn over het algemeen minder rommelig dan echte dennenbomen.

Conclusie

Kunstkerstbomen worden elk jaar populairder net zoals de kerstverlichting outlets. Er zijn veel redenen waarom mensen de voorkeur geven aan kunstbomen boven natuurlijke bomen. Soms is het omdat ze niet de ruimte hebben voor een grote boom, of omdat ze in een appartement wonen en geen gaten in de muur kunnen maken om een boom in op te hangen. Kunstkerstbomen zijn er in veel verschillende soorten, dus er is er een voor iedereen! Met dit soort bomen hoeft u zich geen zorgen te maken over water geven of brandgevaar in uw huis.