De Beste Barbecues Voor in de Tuin
Barbecue

De Beste Barbecues Voor in de Tuin

Als je een fan bent van barbecues, wil je investeren in een barbecue van hoge kwaliteit voor in de tuin. Hoewel het VK niet beroemd is om zijn gastronomische keuken, zijn de zomermaanden een ideale tijd om te genieten van de smaken van de Middellandse Zee. En als je een beginner bent op het gebied van grillen, is een goede barbecue een essentiële aankoop. Hier zijn onze tips om uw volgende barbecue-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Een goede barbecue is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere locatie. Kook je op een klein terras of balkon, dan kun je kiezen voor een draagbare barbecue met wielen. Weber One Touch E4710 heeft een statiefontwerp en twee achterwielen. Het is ideaal voor kleine ruimtes en biedt plaats aan vier tot zes personen. Deze barbecue is te koop voor minder dan PS200.
  • Weber maakt barbecues van hoge kwaliteit, met name houtskoolmodellen. Maar als je op zoek bent naar iets milieuvriendelijkers, kun je overwegen een gasbarbecue te kopen. Deze gasbarbecues zijn gemakkelijker te starten en stoten minder rook uit dan hun tegenhangers op houtskool. Behalve dat ze milieuvriendelijk zijn, kunnen ze ook geweldig zijn voor entertainment. De Weber Genesis II E-410 is een uitstekende keuze, met vier gasbranders, een porselein geëmailleerde gietijzeren GBS kookroosters en een dubbelwandige luchtgeïsoleerde deksel.

Of je nu op zoek bent naar een draagbare barbecue of een high-end gasbarbecue, de prijsklasse bepaalt welke het beste bij je past. Prijzen variëren van PS200 voor een eenvoudige houtskoolbarbecue tot enkele honderden dollars voor professionele barbecues. Houd er echter rekening mee dat u moet investeren in de juiste apparatuur voor uw behoeften. En vergeet niet het juiste keukengerei te kopen. Een eenvoudige houtskoolbarbecue is perfect geschikt voor af en toe een zonnige dag, terwijl een hoogwaardige gasbarbecue ideaal is voor entertainment.

Voor barbecues met houtskool heeft Weber een iconisch model, de One Touch E4710. Het levert een grote smaak zonder een hoog prijskaartje. Het past ook perfect in kleine tuinen, waardoor het een van de beste barbecues is om te kopen voor in de tuin. Deze houtskoolbarbecue heeft ook een handvat voor het opbergen van het deksel, roestbestendige functies en een thermometer. Dankzij het hoge deksel en de hittebestendige handgrepen kan er ook gerookt worden.